II Полтавський кулінарний конкурс в ПУЕТ

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства проводить II Полтавський кулінарний конкурс. Змагатимуться команди кухарів із Полтавського університету економіки і торгівлі, Вищого професійного училища ім. Чипіги та Полтавського професійного ліцею. Оцінюватиме роботу команд висококваліфіковане журі, представлене шеф-кухарями ресторанів м. Полтава. Голова журі – буде учасник телевізійних шоу-програм, бренд-шеф ресторану «Vivat Провінція» Тимофій Гаєвий.

З повагою

кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства.

 

Час проведення: 
10:00 - 14:00
Місце проведення: 
ПУЕТ (ауд. 109, хол 2-го поверху)
Дата проведення: 
Четвер, 19 Квітень, 2018 - 10:00