Інновації  крок до сталого розвитку готельно-ресторанної індустрії

7 листопада 2019 року кафедрою готельно-ресторанної та курортної справи проведено панельну дискусію «Інновації в готелях і ресторанах». У заході взяли участь студенти – здобувачі освітнього ступеня магістра з готельно-ресторанної справи та провідні викладачі кафедри.

Із привітальним словом до учасників  виступив декан факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доктор, технічних наук, професор Скрипник В’ячеслав Олександрович.

Найбільш активні дебати виникли після презентаційних доповідей студентів – А. В. Білизни, А. В. Дудник, В. О. Плахтюк, А. В. Шейко, яким було вручено подяки гарантом освітньої програми спеціальності Готельно-ресторанна справа, доктором технічних наук, професором Т. В. Капліною.