ПУЕТ розпочинає серію тренінгів з упровадження системи НАССР для обласних споживчих спілок

Минулого тижня  в Чернігові відбувся дводенний тренінг на тему «Упровадження системи НАССР операторами ринку харчових продуктів». Слухачами тренінгу були  представники   спілки споживчих товариств «Споживча кооперація Чернігівської області», зокрема голови  та заступники  голів  райспоживспілок Чернігівської області.  Тренінг провела декан факультету товарознавства торгівлі та маркетингу Аліна Ткаченко. Під час навчання були розглянуті питання змін до  законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, створення програм-передумов для запровадження системи НАССР та основні принципи системи управління безпечністю харчовими продуктами.

На майбутнє уже запланована серія тренінгів у Хмельницькій, Сумській, Дніпропетровській, Чернівецькій та Черкаській областях. Тож, перші кроки для впровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації уже зроблені. Маємо надію, що науковці  Полтавського університету економіки і торгівлі й у подальшому всіляко сприятимуть та допомагатимуть у питаннях упровадження системи НАССР  операторами ринку харчових продуктів.

Нагадаємо, що навчання з питань системи НАССР проходять у Полтавському університеті економіки і торгівлі з червня 2018 року. За цей період слухачами школи стали вже 170 осіб.