Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
1. «10 листопада 2020 року було проведено практичні заняття для студентів академічних груп ГРС б-15, ГРС мб-11, ГРС-13 «Основи готельної індустрії», для студентів групи ГРС б-22 – «Фронт-офіс», асистентка – Дудник С. О.».
2. «10.11.2020 року в дистанційному режимі було проведено практичне заняття для студентів академічних груп ГРС б-34, ГРС б інт-31 із навчальних дисциплін «Якість обслуговування в готелях і ресторанах», ГРС б-41 «Експертиза якості надання послуг у готельно-ресторанній індустрії», викладачка – к. т. н., доцентка Рогова Н. В.».
3. «11.11.2020 року академічна група ГРС б-21 працювала на практичному занятті з навчальної дисципліни «Фронт-офіс», асистентка – Дудник С. О.».
4. «11.11.2020 року було проведено практичне заняття з навчальної дисципліни «Основи готельної індустрії» на тему «Транзитні та ділові готелі» для студентів групи ГРС б-11, викладачка – д. т. н., професорка Капліна Тетяна Вікторівна».
Кафедра ділової іноземної мови
1. «Практичне заняття з вибіркової дисципліни «Англійська мова бізнесу» у групах МВ МБ англ-21, МВ МБ англ-21 та МВ МБ англ-31. Удосконалюємо вміння робити презентації та обговорювати кейси».
2. «1-2 пари: лекція та практичне зі «Вступу до перекладознавства» у групі Філ б-21».
3. «Мали сьогодні дуже насичену пару з «Іноземної мови за професійним спрямуванням» з ЕМС б-11, ТТП б-11, ТТП мб-11, а також заняття з навчальної дисципліни «Елементи комбінаторної оптимізації» із КН б англ-41 та проф. Ємцем О. О.».
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи
1. «Зі студентами групи БТ б-31 спеціальності Біотехнології та біоінженерія вивчали особливості органічного овочівництва та садівництва, методи контролю якості органічних овочів, плодів та ягід. Викладачка – доцентка кафедри ТБЕМС Флока Л. В. Навчальна дисципліна «Органічне виробництво та екопродукти».
Кафедра української, іноземних мов та перекладу
1. ««Порівняльна лексикологія англійської та української мов» (Філ-21 1 підгрупа)».
66