Eng
TOP NEWS

ПУЕТ в п’ятірці кращих приватних закладів вищої освіти за оцінкою роботодавців

📌За рейтингом приватних закладів вищої освіти України від Всеукраїнського Об’єднання організацій роботодавців Полтавський університет економіки і торгівлі в п’ятірці кращих закладів вищої освіти, що надають вищу освіту за кошти фізичних та юридичних осіб. В основі узагальненого рейтингу врахована спільна робота академічної спільноти університету та її результативність за підсумками рейтингу «Scopus», «ТОП-200 Україна» та визнання від […]

663
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Ви переглядаете тег: Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу»

4-5 грудня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу», організована кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі #ПУЕТ. Програма конференції передбачала висвітлення питань з трьох напрямків: впровадження концепції Zero-waste в інноваційних технологіях харчових продуктів; екологізації […]

33

Стажування студентів спеціальності Харчові технології (Юлія Подойнік та Марії Литвин) на чолі з доценткою кафедри Горобець О.М. у Литві

Перший день стажування в м.Клайпеда (Литва) був доволі насичений та почався з презентації навчальних закладів.  Свої ВНЗ презентували студенти з Польщі, Чехії, Естонії та Греції. Далі була командна робота над презентаціями, в який потрібно висвітлити певну проблематику.  про це згодом) А потім було найцікавіше – робота в лаборатоії. Нашим завданням було приготування чипсів зі шкіри риби. […]

36

Гостьова лекція від власниці крафтового виробництва молока і молочних продуктів Катерини Скрильник

У рамках навчальної дисципліни “Крафтові технології” 25.09.2023 р. відбулася гостьова лекція від власниці сімейного крафтового виробництва молока і молочних продуктів “Молочна ферма Скрильників” (село Бутенки Полтавського району) Катерини Скрильник на тему “Організація крафтової сироварні”. Пані Катерина зі всією відкритістю розповіла про свій життєвий шлях, про розвиток улюбленої справи і про виклики, з якими стикаються маленькі […]

108

Кольцова Вероніка: «Неймовірно рада що вступила саме в ПУЕТ на  Харчові технології»

Наші першокурсники – активні, креативні, цілеспрямовані! За перші тижні навчання вони встигли познайомитись з університетом, відвідати перші заняття, знайти друзів та однодумців і навіть з’їздити до рідної школи та поділитися першими враженнями про студентське життя в університеті! Кольцова Вероніка поділилася  з нам  своїми враженнями від студентського життя: «Я навчаюся в університеті лише три тижні, але […]

100