Бородай Анжела Борисівна
Працює в ПУЕТ з 2007 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема: Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів
Галузь наукових інтересів: Визначення показників якості та безпеки харчових продуктів
Кількість видань:
- наукових статей і тез – 83
- публікація в міжнародних виданнях (Scopus) – 1
- методичних рекомендацій – 34
- патентів – 7
- дистанційних курсів – 5
«Мікробіологія харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр, молодший бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=
«Загальна мікробіологія і вірусологія» для здобувачів вищої освіти спеціальності 162 Біотехнологія та біоінженерія ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/wk/mod/page/view.php?i
«Культура харчування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр, молодший бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id
«Культура гостинності» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр, молодший бакалавр
вибіркова дисципліна
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?
«Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=155