Проєкти для обговорення
Проєкти для обговорення 2025
Бакалавр
Галузь знань |
Спеціальність |
Проєкт ОП |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
B |
B11 |
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська |
||||
C |
C1 |
Економіка |
||||
Міжнародна економіка |
||||||
C3 |
||||||
D |
D1 |
Облік і аудит |
||||
D2 |
Фінанси, банківська справа та страхування |
|||||
D3 |
Бізнес-адміністрування |
|||||
Менеджмент |
||||||
D5 |
Маркетинг |
|||||
Інтернет-маркетинг |
||||||
D7 |
Товарознавство і торговельне підприємництво |
|||||
Підприємництво, торгівля та логістика |
||||||
Експертиза та митна справа |
||||||
D8 |
Право |
|||||
F |
F3 |
Комп’ютерні науки |
||||
G |
G21 |
Біотехнологія |
||||
G13 |
Ресторанні технології |
|||||
Харчові технології та інженерія |
||||||
J |
J2 |
Готельно-ресторанна справа |
||||
J3 |
Туризм |
Магістр
Галузь знань |
Спеціальність |
Проєкт ОП |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
A |
A1 |
|
|
|
|
|
Освітня робототехніка |
|
|
|
|
||
B |
B11 |
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська |
|
|
|
|
C |
C1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
C3 |
Міжнародні економічні відносини |
|
|
|
|
|
C4 |
|
|
|
|
|
|
D |
D1 |
Облік і аудит |
|
|
|
|
D2 |
Фінанси і кредит |
|
|
|
|
|
D3 |
Бізнес-адміністрування |
|
|
|
|
|
Менеджмент і адміністрування |
|
|
|
|
||
D4 |
Публічне адміністрування |
|
|
|
|
|
D5 |
Маркетинг |
|
|
|
|
|
D7 |
Товарознавство і комерційна діяльність |
|
|
|
|
|
Публічні закупівлі |
|
|
|
|
||
Товарознавство та експертиза в митній справі |
|
|
|
|
||
D8 |
Право |
|
|
|
|
|
F |
F3 |
Комп’ютерні науки |
|
|
|
|
G |
G13 |
Технології в ресторанному господарстві |
|
|
|
|
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
|
|
|
|
||
Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції |
|
|
|
|
||
J |
J2 |
Готельно-ресторанна справа |
|
|||
J3 |
Туризм |
|
|
|
|
Доктор філософії
Галузь знань |
Спеціальність |
Проєкт ОП |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
C |
C1 |
Економіка |
|
|
|
|
D |
D3 |
Менеджмент |
|
|
|
|
Проєкти для обговорення 2024
Бакалавр
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
Проєкт ОПП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» |
22 листопада 2023 року |
22 грудня 2023 року |
||
21 листопада 2023 року |
21 грудня 2023 року |
|||
23 листопада 2023 року |
24 грудня 2023 року |
|||
19 грудня 2023 року |
29 січня 2024 року |
|||
19 грудня 2023 року |
29 січня 2024 року |
|||
24 листопада 2023 року |
25 грудня 2023 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
30 листопада 2023 року |
30 грудня 2023 року |
|||
30 листопада 2023 року |
30 грудня 2023 року |
|||
19 грудня 2023 року |
19 січня 2024 року |
|||
19 грудня 2023 року |
19 січня 2024 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
23 січня 2024 року |
22 лютого 2024 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
23 грудня 2023 року |
23 січня 2024 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
1 грудня 2023 року |
31 грудня 2023 року |
|||
1 грудня 2023 року |
31 грудня 2023 року |
|||
14 грудня 2023 року |
14 січня 2024 року |
|
||
16 листопада 2023 року |
16 грудня 2023 року |
|||
16 листопада 2023 року |
16 грудня 2023 року |
Магістр
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
Проєкт ОПП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» |
22 листопада 2023 року |
22 грудня 2023 року |
||
21 листопада 2023 року |
21 грудня 2023 року |
23 листопада 2023 року |
24 грудня 2023 року |
|
24 листопада 2023 року |
25 грудня 2023 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
30 листопада 2023 року |
30 грудня 2023 року |
|||
19 грудня 2023 року |
29 січня 2024 року |
|||
19 грудня 2023 року |
19 січня 2024 року |
|||
19 грудня 2023 року |
19 січня 2024 року |
|||
19 грудня 2023 року |
19 січня 2024 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
30 листопада 2023 року |
30 грудня 2023 року |
|||
Проєкт ОПП «Освітня робототехніка» |
|
|
|
|
23 січня 2024 року |
22 лютого 2024 року |
|||
23 січня 2024 року |
22 лютого 2024 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
23 листопада 2023 року |
23 грудня 2023 року |
|||
24 листопада 2023 року |
25 грудня 2023 року |
|||
1 грудня 2023 року |
31 грудня 2023 року |
|||
14 грудня 2023 року |
14 січня 2024 року |
|||
Проєкт ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
16 листопада 2023 року |
16 грудня 2023 року |
||
16 листопада 2023 року |
16 грудня 2023 року |
|||
Проєкт ОПП «Технологічна експертиза та безпека якості харчових продуктів» |
16 листопада 2023 року |
16 грудня 2023 року |
Доктор філософії
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
24 листопада 2023 року |
25 грудня 2023 року |
|
||
Проєкт ОПП «Менеджмент» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня докор філософії |
|
|
|
|
Проєкти для обговорення 2023
Молодший бакалавр
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
|||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
1 лютого 2023 року |
3 березня 2023 року |
|||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
6 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
|||
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
Пропозиції та зауваження |
Бакалавр
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
Проєкт ОПП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» |
10 лютого 2023 року |
10 березня 2023 року |
||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
3 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
3 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
10 лютого 2023 року |
13 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 лютого 2023 року |
20 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
|
6 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | |
6 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
|||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
|||
6 лютого 2023 року |
8 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
|||
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
1 лютого 2023 року |
3 березня 2023 року |
|||
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
Пропозиції та зауваження | ||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
Проєкт ОПП «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» |
10 лютого 2023 року |
10 березня 2023 року |
||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
3 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
3 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
10 лютого 2023 року |
13 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
6 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16 січня 2023 року |
16 лютого 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
6 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
2 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
|||
2 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
|
||
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
|||
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
|||
3 лютого 2023 року |
6 березня 2023 року |
|||
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
16 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
10 лютого 2023 року |
13 березня 2023 року |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
1 лютого 2023 року |
3 березня 2023 року |
|||
26 січня 2023 року |
26 лютого 2023 року |
Пропозиції та зауваження | Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | |
Проєкт ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
||
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
|||
Проєкт ОПП «Технологічна експертиза та безпека якості харчових продуктів» |
14 лютого 2023 року |
16 березня 2023 року |
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
11 листопада 2022 року |
11 грудня 2022 року |
Проєкти для обговорення 2022
Молодший бакалавр
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
Узагальнена інформація пропозицій стейкхолдерів |
27.01.2022 |
27.02.2022 |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
23.02.2022 |
23.03.2022 |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
10.03.2022 |
10.04.2022 |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
16.03.2022 |
16.04.2022 |
|||
18.03.2022 |
18.04.2022 |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
21.03.2022 |
22.04.2022 |
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів | ||
29.03.2022 |
29.04.2022 |
Бакалавр
Проєкти для обговорення 2021
Молодший бакалавр
Найменування |
Дата винесення на обговорення |
Дата закінчення внесення пропозицій |
Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень |
04.02.2021 |
04.03.2021 |
||
04.02.2021 |
04.03.2021 |
||
04.02.2021 |
04.03.2021 |
||
Проєкт ОПП Міжнародний бізнес | 15.03.2021 | 15.04.2021 | puet.me@gmail.com |
Проєкт ОПП Харчові технології та інженерія | 12.03.2021 | 12.04.2021 | thvrg@puet.edu.ua |
Проєкт ОПП Туризм | 10.03.2021 | 10.04.2021 | Пропозиції та зауваження |
Проєкт ОПП Готельно-ресторанна справа | 09.04.2021 | 10.05.2021 | kaf.grks.puet@gmail.com |
Бакалавр
Магістр