Eng

Практичний посібник «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів»

Вийшов з друку практичний посібник «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів» під авторством викладачів науково-тренінгової лабораторії «Школа НАССР» Аліни Ткаченко, Юлії Басової, Олени Горячової, Наталії Катеренчук.

Даний посібник було підготовлено та опубліковано  в рамках реалізації Марафону підтримки підприємництва Програми «Бізнес-Влада-Наука як взаємодія для результату». Ця Програма ініційована за підтримки Департаменту економіки і інвестицій Полтавської міської ради. Посібник складається з 3 розділів, де описано основні поняття системи НАССР, програми-передумови системи НАССР, а також кроки впровадження системи управління харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР. Посібник вийшов загальним накладом 100 екземплярів. Вони будуть безкоштовно передані представникам малого та середнього бізнесу м. Полтави.