
Хомич Галина Панасівна
Працює в ПУЕТ з 1989 р.
Науковий профіль:
Керівник наукової школи «Розробка нових ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів»
Наукова проблема: Використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів
Область наукових інтересів: біохімія дикорослої плодово-ягідної сировини; використання ферментів у харчових технологіях; розробка нових і вдосконалення існуючих технологій переробки дикорослої сировини; удосконалення технології виробництва виноградного соку; технології переробки відходів харчової промисловості в якості біологічно активних добавок в харчових продуктах
Кількість видань:
книг – 1
навчальних посібників – 1
монографій – 3
методичних рекомендацій – 48
наукових статей і тез – 180
публікація в міжнародних виданнях (Scopus) – 5
патентів – 46
дистанційних курсів – 6
Підготовлено кандидатів наук – 4.
Навчальні дисципліни, які викладає:
нормативні
- «Інтелектуальна власність» для магістрів спеціальності 181
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=1774 - «Сучасні дослідження харчової науки», частина 2 для магістрів спеціальності 181
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=1799 - «Енологія та наука про напої» для бакалаврів спеціальності 241
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2237 - «Технологія галузі для бакалаврів» спеціальності 181, ОП «Харчові технології та інженерія»
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2937 - «Методи контролю якості продукції в галузі» для бакалаврів спеціальності 181.
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2658
вибіркові
- «Енологія та наука про напої» – дисципліна загальноуніверситетського вибору.
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2930 - «Екологія і безпека харчових продуктів» – дисципліна загальноуніверситетського вибору.
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2962