![]() |
![]() |
![]() |
Бородай Анжела Борисівна | Кирніс Наталія Іванівна | Місюкевич Валентина Іванівна |
заступник директора з виховної роботи та соціальних питань, к.в.н., доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства керівник науково-дослідної роботи студентів в Навчально-науковому інституті харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
к.е.н, асистент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, старший інспектор науково-організаційного відділу, відповідальна за науково-дослідну роботу студентів | к.е.н., доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, керівник науково-дослідної роботи студентів в Навчально-науковому інституті бізнесу та сучасних технологій |
Науково-дослідна робота студентів в університеті здійснюється як у процесі навчання (за розкладом занять), так і у поза аудиторний час – у процесі творчої самостійної діяльності.
Метою такого виду діяльності є:
Кожний студент впродовж навчання в університеті має можливість проілюструвати вміння застосовувати інструментарій наукових досліджень для постановки та розкриття конкретних проблем теорії та вирішення проблем практики господарювання певного підприємства. Роботи, у яких є суттєві елементи наукової новизни, рекомендуються для участі у конкурсах у інших ЗВО.