Eng
108

Італійська кухня в стінах ПУЕТ

У рамках співпраці Полтавського університету економіки і торгівлі з Асоціацією U.C.M. – Italy наразі триває активна фаза реалізації програми професійного стажування «EuroEst», студенти-учасники якої матимуть змогу пройти практичне стажування в період літніх канікул у готельно-ресторанних комплексах на півдні Італії.

Перед від’їздом за кордон Програмою предбачена теоретична та практична підготовка майбутніх стажистів за обраними вакансіями.

24 березня 2025 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі було проведено черговий майстер-клас з основ традиційної італійської кухні.

Захід було організовано у лабораторії технологій ресторанного господарства Університету.

Учасники вдосконалювали свої вміння з правильного замісу тіста та випікали базову італійську піцу, а саме сальсату та маргариту під керівництвом президента Асоціації Паоло Брешія та тьюторів проєкту EuroEst Софії Міщенко та Віталія Касюка.

Під час майстер-класів вміло поєднується вивчення не лише технологій приготування страв, а й назв харчових продуктів, кухонних приладь і процесів італійською.

Паралельно для учасників програми проводиться курс з вивчення італійської мови за професійними напрямами у форматі онлайн.

Посилання на групу в телеграмі для зацікавлених студентів, які бажають долучитися до проєкту

Посилання на відеозапис презентації літньої практики в Італії 2025:

Для тих, хто ще не встиг зареєструватися, але хоче стати частиною програми «EuroEst», звертайтеся за додатковою інформацією до Міжнародного науково-освітнього центру, ауд. 216, тел. (0532) 50 97 95.

БІЛЬШЕ НОВИН