Eng
14

У Полтавському університеті економіки і торгівлі успішно завершився курс «Основи кондитерської майстерності»

Під керівництвом ректора ПУЕТ Олексія Нестулі та досвідченої команди тренерів свої знання та вміння поглибили слухачі двох навчальних груп.

Протягом курсу учасники відкривали для себе світ солодкої творчості, опановували ключові техніки кондитерської справи та засвоювали важливі професійні секрети.

Навчання стало можливим завдяки співпраці ПУЕТ з:

  • Полтавською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України (голова — Ірина Плюсніна);
  • командою проєкту «Перезавантаження»;
  • а також за фінансової підтримки Іспанського Червоного Хреста.

Мета курсу

Створити умови для формування у слухачів упевнених практичних умінь у приготуванні кондитерських виробів та допомогти їм розкрити власний творчий потенціал у кулінарній сфері.

Основні завдання курсу

  • показати учасникам різноманіття сучасних технологій виготовлення десертів;
  • навчити працювати з інгредієнтами та інструментами, що використовуються у професійній кондитерській справі;
  • відпрацювати навички створення тіста, кремів, декору та інших елементів солодких виробів.

Отримані результати

  • слухачі впевнено оволоділи ключовими техніками та прийомами кондитерського мистецтва;
  • здобули практичний досвід виготовлення різних видів десертів і випічки;
  • підвищили свій рівень професійної підготовки та можливості для працевлаштування;
  • отримали натхнення й імпульс для подальшого розвитку в кулінарній сфері чи відкриття власної справи.
Щиро дякуємо всім партнерам за підтримку, а учасникам — за активність, старання та щире прагнення до нових знань!

Горді за кожного, хто зробив свій солодкий крок до професійного зростання!

Відеорепортаж

16
БІЛЬШЕ НОВИН