Працює в ПУЕТ з 2003 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема:
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Кількість видань:
- монографія – 2
- патентів – 14
- навчально-методичних посібників – 5
- наукових статей – 79
- методичних рекомендацій – 12
Навчальні дисципліни
нормативні
«Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2650
«Технологія напоїв з основами барної справи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2526
«Технологія напоїв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=956
вибіркова
«Енологія та наука про напої» – дисципліна загальноуніверситетського вибору.
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2930