Eng
Гередчук Аліна Михайлівна
Заступниця завідувачки кафедри, кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Гередчук Аліна Михайлівна

Працює в ПУЕТ з 2012 р. 

Науковий профіль:

Наукова проблема:
Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів

Кількість наукових праць:

  • наукових статей – 16, з них 2 у Scopus
  • тез – 43
  • патентів – 3

«Харчові технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: молодший бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2134

«Харчові технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2134http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2235

«Крафтові технології» дисципліна загальноуніверситетського вибору
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2865