
Заступниця завідувачки кафедри, кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
Гередчук Аліна Михайлівна
Працює в ПУЕТ з 2012 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема:
Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів
Кількість наукових праць:
- наукових статей – 16, з них 2 у Scopus
- тез – 43
- патентів – 3
«Харчові технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: молодший бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2134
«Харчові технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2134http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2235
«Крафтові технології» дисципліна загальноуніверситетського вибору
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2865