Завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, к. т. н., доцент
Гарант освітньої програми “Ресторанні технології” за ступенем бакалавр
Горобець Олександра Михайлівна
Працює в ПУЕТ з 2010 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема:
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу
Кількість видань:
- статті -24 з них 2 у Scopus
- Тези 30
- Патенти 16
Методи контролю якості продукції в галузі – http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2658
Основи кондитерської справи – http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2335
Basics of Classical Cooking (Основи класичної кулінарії) – http://www2.el.puet.edu.ua/iz/course/view.php?id=527
Food коучинг з харчування (оболочка) – http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2967