Eng
Горобець Олександра Михайлівна
Завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, к. т. н., доцент
Гарант освітньої програми “Ресторанні технології” за ступенем бакалавр

Горобець Олександра Михайлівна

Працює в ПУЕТ з 2010 р.

Науковий профіль:

Наукова проблема:
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу

Кількість видань:

  • статті -24 з них 2 у Scopus
  • Тези 30
  • Патенти 16

Методи контролю якості продукції в галузі – http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2658

Основи кондитерської справи – http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2335

Basics of Classical Cooking (Основи класичної кулінарії) – http://www2.el.puet.edu.ua/iz/course/view.php?id=527

Food коучинг з харчування (оболочка) – http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2967