Eng
Наконечна Юлія Григорівна
Кандидат технічних наук, доцент
Гарант освітньої програми «Харчові технології та інженерія» за ступенем бакалавр

Наконечна Юлія Григорівна

Працює в ПУЕТ з  2007 р.

Науковий профіль:

Наукова проблема:
Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів

Кількість видань:

  • монографій – 1
  • cтатті – 26 з них 2 у Scopus
  • тез -20
  • патентів – 11
  • методичних рекомендацій – 4
  • дистанційних курсів – 3
  1. Організація виробництва (ХТІ) (Розділ 1). 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2664
  2. Організація виробництва (ХТІ) (Розділ 2). 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2665
  3. Проектування підприємств харчових виробництв (Розділ 2).181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2925
  4. Сучасні дослідження харчової науки (І семестр). 181 Харчові технології ступеня ВО: магістр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=1826
  5. Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях. 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2864
  6. Харчові добавки. 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2923