
Кандидат технічних наук, доцент
Гарант освітньої програми «Харчові технології та інженерія» за ступенем бакалавр
Наконечна Юлія Григорівна
Працює в ПУЕТ з 2007 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема:
Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
Кількість видань:
- монографій – 1
- cтатті – 26 з них 2 у Scopus
- тез -20
- патентів – 11
- методичних рекомендацій – 4
- дистанційних курсів – 3
- Організація виробництва (ХТІ) (Розділ 1). 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2664 - Організація виробництва (ХТІ) (Розділ 2). 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2665 - Проектування підприємств харчових виробництв (Розділ 2).181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2925 - Сучасні дослідження харчової науки (І семестр). 181 Харчові технології ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=1826 - Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях. 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2864 - Харчові добавки. 181 Харчові технології ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2923