Кандидат технічних наук, доцент
гарант освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» за ступенем магістр
Олійник Людмила Борисівна
Працює в ПУЕТ з 1992 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема:
Розробка технології харчових пігментовмісних добавок з рослинної сировини, їх використання у харчовому виробництві
кількість видань:
- монографій – 1
- навчальних посібників – 4
- методичних рекомендацій – 15
- статті – 21 з них 1 у Scopus
- тез – 38
- Технологія галузі. 181 Харчові технології та інженерія ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2937 - Формування сировинних ресурсів. 181 Харчові технології та інженерія ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2790 - Технологія біовиробництв. 162 Біотехнологія та біоінженерія ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2139