Eng
Олійник Людмила Борисівна
Кандидат технічних наук, доцент
гарант освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» за ступенем магістр

Олійник Людмила Борисівна

Працює в ПУЕТ з 1992 р.

Науковий профіль:

Наукова проблема:
Розробка технології харчових пігментовмісних  добавок з рослинної сировини, їх використання  у харчовому виробництві  

кількість видань:

  • монографій – 1
  • навчальних посібників – 4
  • методичних рекомендацій – 15
  • статті – 21 з них 1 у Scopus
  • тез – 38
  1. Технологія галузі. 181 Харчові технології та інженерія ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2937
  2. Формування сировинних ресурсів. 181 Харчові технології та інженерія ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2790
  3. Технологія біовиробництв. 162 Біотехнологія та біоінженерія ступеня ВО: бакалавр
    http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2139