Працює в ПУЕТ з 1995 р.
Науковий профіль:
Наукова проблема:
Удосконалення технології продукції рослинного та тваринного походження за рахунок використання гіпобаричних умов, пульсуючого вакууму та ультразвукової обробки
Кількість видань:
- статті -28 з них 1 у Scopus
- Тези – 34
- Патенти – 5
- Методичні рекомендації – 13
- Монографійї – 3
- Дистанційні курси -5
«Виробнича переддипломна практика» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» та «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2384
«Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2808
«Курсова робота зі спеціальності» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2268
«Прогресивні ресторанні технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології , ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2525
«Експертиза харчової продукції в закладах ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології , ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=1782