Eng
Суткович Тетяна Юліанівна
Кандидат технічних наук, доцент

Суткович Тетяна Юліанівна

Працює в ПУЕТ з 1995 р. 

Науковий профіль:

Наукова проблема:
Удосконалення технології продукції рослинного та тваринного походження за рахунок використання гіпобаричних умов, пульсуючого вакууму та ультразвукової обробки

Кількість видань:

  • статті -28 з них 1 у Scopus
  • Тези – 34
  • Патенти – 5
  • Методичні рекомендації – 13
  • Монографійї – 3
  • Дистанційні курси -5

«Виробнича переддипломна практика» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» та  «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»,  ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2384

«Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2808

«Курсова робота зі спеціальності» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, ступеня ВО: магістр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2268

«Прогресивні ресторанні технології» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології , ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=2525

«Експертиза харчової продукції в закладах ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології , ступеня ВО: бакалавр
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=1782