Науковий профіль:
15 жовтня 2015 року захистила дисертацію у спеціалізованій вченій раді К 35.840.02 Львівської комерційної академії на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів за темою дисертаційного дослідження: «Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності» (науковий керівник – доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України, завідувач кафедри товарознавства продовольчих товарів Львівської комерційної академії Сирохман І.В.).
Загальна кількість опублікованих робіт: наукових статей і тез – 25; науково-методичних праць – 1.
Підвищення кваліфікації та стажування:
- 2011-2012 рр. – магістратура за спеціальністю «Педагогіка вищої школи» на базі Вищого навчального закладу «Полтавський університет економіки і торгівлі» (м. Полтава);
- 2012-2015 рр. – денна аспірантура за спеціальністю 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів на базі Львівської комерційної академії (м. Львів).