Тюрікова Інна Станіславівна
Працює в ПУЕТ з 1993 р.
Науковий профіль:
Керівник наукової теми кафедри: «Розроблення технологій продукції харчування підвищеної біологічної цінності»
Наукова проблема: Наукове обгрунтування і розробення технологій напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха
Область наукових інтересів: розроблення раціональних технологій перероблення волоського горіха; використання дієтичних добавок із волоського горіха у технологіях харчової продукції; створення ресурсозберігаючих технологій; розроблення технологій харчової продукції та раціонів оздоровчої дії.
Кількість видань – 150, із них
- монографії – 4, у тому числі 2 одноосібні;
- статті – 59 у наукових фахових виданнях України та зарубіжних виданнях і журналах, в тому числі – 4 у Scopus та Web of Science;
- тези – 55
- патенти – 21
Участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних і методичних конференціях, у тому числі за кордоном – 60.
Виконавець науково-дослідних тем: № 0109U006959 «Розробка нових видів харчової продукції з використанням дикорослої сировини», № 0112U005872 «Прогресивні технології виробництва кулінарної продукції» та № 0114U003955 «Розроблення технологій продукції харчування підвищеної біологічної цінності».
Керівник науково-дослідної теми № 0114U003955 «Розроблення технологій продукції харчування підвищеної біологічної цінності».
Навчально-методичної літератури – 20 позицій, у тому числі навчально-методичних посібники – 4, з яких один із грифом МОН,
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв – 1 (у співавторстві).
Стажування та підвищення кваліфікації:
- Менеджер системи управління безпечністю харчових продуктів за ISO 22000:2018. – сертифікат №МСУБХП.004/2;
- стажування у Центральноєвропейській Академії Навчань та Сертифікації (CEASC) у співпраці з Університетом Суспільних наук (UNS), м. Лодзь (Польща) за програмою «Міжнародна кар’єра науковця та управління науковими проектами» (22.12.2020 р.-04.02.2021 р.) – реєстраційний сертифікат № 2021/02/0020.21;
- стажування в Інституті соціальних та економічних ініціатив на базі Університету Аннамалай (Індія) за програмою «Написання та публікація наукових досліджень: сучасна специфіка та глобальні можливості» (22.04.2021 р.-30.06.2021 р.) – реєстраційний сертифікат № УІ 01-06.30.21.0.21);
- курс «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінг» – сертифікат Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 12.01.2021 р.;
- курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» – сертифікат за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.08.2021 р.