Eng
36

16-18 червня 2021 року на кафедрі ТХВРГ відбулися захисти магістерських робіт

16-18 червня 2021 року на кафедрі ТХВРГ відбулися захисти магістерських робіт студентів освітньої програми “Технології в ресторанному господарстві”. Наукові здобутки магістранти представляли висококомпетентній комісії у складі Мацук Ю.А. (к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара), Хомич Г. П. (д.т.н., професор, завідуюча кафедрою ТХВРГ), Бородай А. Б. (к.вет.н., доцент), Олійник Л. Б. (к.т.н., доцент), Львової С.В. (секретар).

    Магістерські роботи успішно захистили 11 студентів заочної та 19 студентів денної форми навчання. Комісією відмічено, що тематика представлених магістерських робіт є актуальною, а підготовка студентів мала високий рівень.

БІЛЬШЕ НОВИН