Eng
40

Брифінг за участі провідних фахівців ресторанного бізнесу, харчової індустрії та торгівлі щодо розвитку спеціальності

Пріоритетним завданням кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ є підготовка конкурентоздатних спеціалістів та справжніх професіоналів у галузі харчової промисловості й ресторанного господарства. Для цього навчання має бути адаптоване до потреб ринку, мобільне та професійне орієнтоване. Саме з метою вдосконалення, гармонізації навчальних програм із підготовки здобувачів спеціальності 181 Харчові технології 26 лютого 2020 року було проведено брифінг за участі провідних спеціалістів ресторанного бізнесу, харчової індустрії та торгівлі. Гостями заходу були:

  • бренд-шеф мережі ресторанів «Everest» С. В. Марунич;
  • директорка мережі закладів «Усестер» Н. В. Коваленко;
  • начальниця виробництва ТОВ «Полтавахліб-3» Л. В. Гальченко;
  • менеджерка з персоналу мережі супермаркетів «Сільпо» Т. М. Поддаваліна.

Під час своїх виступів гості звернули увагу на важливі сучасні аспекти галузі та пріоритети в підготовці фахівців-технологів, висловили свої реко­мендації щодо поліпшення освітнього процесу й формування про­фе­сійних навичок у студентів. Разом із деканом факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу В. О. Скрипником та викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства було сформульовано напрями співпраці студентів спеціальності Харчові технології з підприємствами харчової промисловості та ресторанного господарства.

Висловлюємо щиру подяку всім гостям, які взяли участь у заході!

1740
БІЛЬШЕ НОВИН