Cемінар-тренінг «Впровадження системи НАССР для бізнесу»
Дата проведення: 9, 10, 11 грудня 2019 року
Місце проведення: ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», ауд. 315
Цільова аудиторія: власники, керівники, шеф-кухарі, адміністратори, працівники харчоблоків операторів ринку харчових продуктів − підприємств малого чи середнього бізнесу Полтавської області.
Учасники тренінгу потребують базових знань з впровадження гігєнічних вимог та постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР відповідно до змін у законодавстві, продиктованих положеннями угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.
Тривалість тренінгу: 8 год.
Середня кількість слухачів тренінгу: 20 осіб.
Мета програми для учасників: отримання знань про систему НАССР, законодавчі вимоги щодо безпечності харчових продуктів та здійснення державного контролю; практичне застосування знанб для розроблення програм-передумов, що базуються на вимогамх належної виробничої та гігієнічної практики; глибинне вивчення 12 кроків та 7 принципів НАССР; набуття практичних навичок з розроблення документації по системі НАССР.
Компетенції: набуття учасниками тренінгу досвіду застосування отриманих знань на практиці щодо проведення самоконтролю на предмет дотримання вимог законодавства та методології написання програм-передумов; набуття учасниками тренінгу досвіду застосування отриманих знань на практиці щодо 12 кроків та 7 принципів НАССР.
Тренінг безкоштовний, але для участі необхідна попередня реєстрація. Форма для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQktUH13TqxIqMmvc81C77XaCc4kZXr2hnGvBzUBpATWyOSA/viewform?vc=0&c=0&w=1