Черговий день в онлайн-режимі!
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
1. «18.11. 2020 року студенти академічних груп: ГРС б-41, ГРС б інт-21 продовжують вивчати навчальну дисципліну «Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії», викладачка – к. т. н., доцентка Рогова Наталія Володимирівна.»
2. «18 листопада 2020 року студенти під керівництвом старшої викладачки Рибокової С. С. плідно працювали над вивченням дисциплін циклу професійної та практичної підготовки: «Ресторанний кейтеринг», «Основи барної справи».»
Кафедра ділової іноземної мови
1. «На практичному занятті із вибіркової дисципліни «Англійська мова (В2)» студенти груп ДЗВ б 5-61 та ДЗВ б 5-62 обговорювали проблеми економічного росту та практикували вживання інфінітиву й герундію.»
2. «Лекція із дисципліни «Теорія ймовірностей і математична статистика» в іноземних студентів групи КН англ-21. Викладачі – доц. Парфьонова Т.О., доц. Іщенко В.Л.»
3. «Сьогодні, 18 листопада, відбулися заняття Іноземної мови із групами МЕВ МБ-11, МЕ б-11, МСМТ б-11. Ми розглянули дуже цікаву тему, а саме «Careers», ознайомилися із лексикою, потренували навички говоріння, а також не забули про граматику. Заняття із групами Е ЕК б-11, Е УПЕП б-11, Е мб-11, МЕН МІР б-11, МЕН МЛР б-11, Е БіЕк б-11 пройшло дуже продуктивно. Відпрацьовували граматичні навички.»
4. «Практичне заняття у групі ГРС англ-31 із дисципліни “Іноземна мова в готельно-ресторанній справі”. Практикуємо вживання умовних речень та вчимося описувати графіки.»
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи
1. «Студенти-бакалаври спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність на практичному занятті із дисципліни «Моніторинг якості продовольчих товарів» разом із доценткою кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи Флокою Л.В. вивчали основи біоіндикації, біомоніторингу та особливості біотестування.»