Черговий звіт про роботу викладачів та студентів в режимі онлайн!
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
1. «Працюємо далі! 3.11.2020 року відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни «Основи готельної індустрії» для студентів І курсу групи ГРС б-11 на тему «Характеристика транзитних та ділових готелів», викладачка – д. т. н., професорка Капліна Тетяна Вікторівна».
2. «3.11.2020 року студенти IV курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОП «Готельно-ресторанна справа» на лекційному занятті продовжують вивчати навчальну дисципліну «Експертиза якості надання послуг у готельно-ресторанній індустрії», викладачка – к. т. н., доцентка Рогова Наталія Володимирівна».
3. «3.11.2020 року відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Фронт-офіс» для студентів груп ГРС б-24, ГРС б інт-31, викладач – к. т. н., доцент Миронов Денис Анатолійович».
4. «3.11.2020 року відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни «Фронт-офіс» для студентів групи ГРС б-23, студенти академічних груп ГРС б-12, ГРС б-13 продовжують працювати над вивченням навчальної дисципліни «Основи готельної індустрії», асистентка – Дудник Світлана Олексіївна».
Кафедра ділової іноземної мови
1. «Практичне заняття із другої іноземної мови у групі Філ-21».
2. «Разом із групою Філ б-41 продовжуємо навчатися правильному перекладу в галузі харчової інженерії та індустрії гостинності. Виконуємо також корисні для перекладача вправи на кшталт тих, що допомогають поліпшити запам’ятовування довгих речень. Викладач – Чабан В. В.».
3. «Продовжуємо вивчати іноземну мову дистанційно. Зі студентами груп ГРС б-21 та ГРС б-22 вивчали тему “Classification of Restaurants and Bars”, приділивши увагу граматиці».
4. «3 листопада групи ДЗВ 5-61 та ДЗВ 5-62 на занятті з вибіркової дисципліни «Англійська мова (В2)» відшліфовували свої вміння вживати прикметники та прислівники в мові, опановували порядок розміщення прикметників і прислівників у реченні, вчилися розрізняти їх різні значення й функції».
5. «Вівторок, 3 листопада, за вікном – похмура погода, а у нас на парі панує чудовий настрій і бойовий дух! Працюємо зі студентами груп ГРС б-15 та ГРС мб-11!»
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи
1. «З дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» зі студентами-магістрами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність вивчаємо види впровадження результатів наукових досліджень та їх ефективність, поняття «соціальний ефект» та особливості впровадження наукових досліджень результатів дослідницької діяльності магістрів».
2. «Студенти групи БТ б-31 старанно вивчають нормативно-технічну документацію, яка необхідна під час виробництва органічної продукції в Україні. Навчальна дисципліна «Органічне виробництво та екопродукти». Викладачка – доцентка кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи Флока Л. В.».
Кафедра української, іноземних мов та перекладу
1. «Сьогодні на сніданок із гр. Філ-21 куштували страви тайської кухні (ОІМ: аналітичне читання і розмовний практикум)».
Кафедра фінансів та банківської справи
1. «26.10–03.11.20 р. викладачкою кафедри фінансів та банківської справи, к. е. н., доц. Соколовою А. М. були проведені заняття з навчальних дисциплін «Вступ до фаху. Фінанси, банківська справа страхування» для студентів 1 курсу денної форми навчання спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування, на яких обговорювали секрети успіху: як правильно шукати роботу у сфері фінансів?, а також «Страхування» – для студентів 3 курсу та 1 курсів інтегрованих, де вивчали структуру та методи формування тарифів на страхові послуги, ознайомилися із професією «актуарій». Також було проведено лекційне та практичне заняття з дисципліни «Страхування ресторанного бізнесу» для студентів 5 курсу дистанційної форми навчання спеціальності Готельно-ресторанна справа, на якому обговорювали сутність, класифікацію, функції та принципи страхування в ресторанному бізнесі.»