До вершин успіху: історії наших випускників
Дорогі друзі! В цьому дописі ми хочемо звернутися до абітурієнтів, які підійшли до важливої межі – вибору професії та навчального закладу для здобуття вищої освіти! Цей вибір відіграє мабуть найбільше значення у тому, як складеться ваше майбутнє! Адже саме у період студентського навчання ви остаточно сформуєтеся як особистості, професіонали та науковці! Тож хочеться допомогти вам зрозуміти, до чого лежить ваша душа! Де та «точка на карті», яка запалить жагу до самовдосконалення і допоможе осягнути вершини успіху!
Про переваги Полтавського університету економіки і торгівлі можна говорити багато, і максимум інформації ви можете почерпнути на http://puet.edu.ua/
Проте, як багато ми б не говорили про матеріально-технічну базу і професорсько-викладацький склад, найвагомішими завжди були і будуть визнання отриманих знань наших студентів та їхні професійні досягнення!
Тож ми розпочинаємо серію дописів про наших амбітних, успішних і неймовірно талановитих студентів та випускників під хештегом #До_вершин_успіху !
Сьогодні хочемо розповісти вам про студентку 3 курсу спеціальності «Харчові технології» Тюленєву Дарину, яка стала справжнім профі у кондитерській справі, започаткувала власний бренд кондитерських виробів та цукерок DariVeri та уже відкрила власну кав’ярню-кондитерську у місті Київ! А точніше, Даша сама описала свій шлях до успіху! Тож далі цитуємо:
«Всем привет! Меня зовут Даша @tuleneva.bakery .
Моя история на кухне началась 2 года назад, когда я поступила в Полтавский Университет экономики и торговли на факультет пищевых технологий, гостинично-ресторанного и туристического бизнеса. Очень благодарна университету и преподавателям, за то что дали мне все необходимые азы и вдохновили двигаться дальше.
После прохождения стажировки в SPA комплексе «Верхолы», я устроилась на свою первую работу на профессиональной кухне в один из лучших полтавских ресторанов «В мясо». Поработала я там пол года и по рекомендации шеф-повара, переехала в Киев.
В столице я работала в ведущих ресторанах (ресторан грузинской кухни «Хачапури и вино», итальянской кухни «ІІ Riccio», азиатской кухни «Веранда на Днепре») в горячем цеху. В какой-то момент осознала что жонглировать сковородками – удел мужчин, и решила стать кондитером.
Я обучалась у множества лучших шефов Украины и Европы, и останавливаться не планирую! Никогда не упускаю возможность попасть на такой долгожданный мастер-клас профессиональных кондитеров.
Сейчас я собственник и шеф своей кофейни-кондитерской «Коморка» в Киеве. А также я являюсь одним из спикеров кондитерского марафона в котором более 12 тысяч участников».
Тож, нашій Даринці ми бажаємо подальших успіхів, а вам, дорогі абітурієнти, правильного вибору!!!
Далі буде…