Eng
40

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА, ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ”

Увага студентам, випускникам, викладачам, роботодавцям! Просимо доєднатися до обговорення нової освітньої програми “Технологічна експертизи, якість і безпека харчової продукції” другий (магістерський) рівень. Обговорення створено з метою вивчення думки роботодавців стосовно задоволеності якістю освітньої програми. Дата закінчення внесення пропозицій – 15.12.2020. Заповніть анкету, або Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень tohv2010.puet@gmail.comhttp://www.thvrg.puet.edu.ua/files/opp-htim.pdfАНКЕТА ВИВЧЕННЯ ДУМКИ РОБОТОДАВЦІВ СТОСОВНО ЗАДОВОЛЕНОСТІ ЯКІСТЮ  ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА, ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ» У ПУЕТ

БІЛЬШЕ НОВИН