Досягнення успіху та втілюення у життя своєї мрії в життя випускником ПУЕТ

Так приємно, коли наші студенти та випускники досягають успіху та втілюють у життя свої мрії! А зараз мова піде про студента, гордість за якого просто безмежна! Це студент-магістрант ПУЕТ освітньої програми “Технології в ресторанному господарстві” Віктор Бєляк:
– шеф-кухар гриль-бару «Плезентвіль» (м. Житомир);
– заступник голови Громадської організації «Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України»;
– директор з розвитку новітніх технологій творчого об’єднання кулінарної спільноти «Шеф-груп»;
– тренер збірної Житомирської області з кулінарного мистецтва;
– володар кубку голови Житомирської обласної державної адміністрації «Найкращий шеф-кухар Житомирської області» 2016 року;
– переможець Першого та Другого відкритих Житомирських обласних чемпіонатів з кулінарного мистецтва та сервісу «Battle Chefs» та володар п’яти золотих медалей!
Амбітний кулінар має за плечима неабиякий досвід ресторанної справи! Тому був включений до складу Національної Збірної України з кулінарії, яка у грудні 2019 року взяла участь у Олімпійських Кулінарних Іграх (IKA Culinary Olympics), які проходили у м. Штуттгарт (Німеччина) та проводилися під егідою Всесвітньої асоціації кондитерів та кулінарів ( WACS)!
Тож щиро вітаємо Віктора Бєляка з вагомими здобутками та бажаємо досягти омріяних висот! Маємо надію спостерігати за Вашими подальшими перемогами!