Eng
87

Дистанційні технології ПУЕТ !!!

Нумо поглянемо на роботу наших викладачів та студентів! Викладачі кафедри української, іноземних мов та перекладу дистанційно навчають студентів рідної (проф. Бобух Н. М.), англійської (доц. Король Т. Г., доц. Сухачова Н. С., доц. Стеценко В. В.) та німецької (доц. Тупиця О. Ю.) мов. Перехід на дистанційне навчання, зумовлений пандемією, уже вдруге в цьому році не став несподіванкою для наших студентів та викладачів. Креативні учасники навчального процесу адаптуються до нових реалій. Розроблено дистанційні курси. Викладачі «виходять» на зв’язок зі студентами on-line.Викладач кафедри української, іноземних мов та перекладу доц. Сухачова Н. С. проводить дистанційно заняття зі студентами-філологами. «Порівняльна лексикологія англійської та української мов» (Філ-31) та «Граматичні проблеми перекладу» (Філ-42). 8 жовтня 2020 року у дистанционому режимі пройшли практичні заняття зі студентами групи ГРС-45 з дисципліни “Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів” (викладач доцент Володько О.В).Студенти магістри ГРС м кв-21, ГРС м-11, ГРС м ПВ-11 заочної форми навчання?? плідно працюють над вивченням навчальних дисциплін: “Інноваційні технології у готельному господарстві” та “Інноваційні ресторанні технології”??. Під керівництвом к.т.н., доцента Столярчук В.М., досліджують організацію та управління інноваційними технологіями в готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.Кейтеринг являє собою високоприбутковий та перспективний вид діяльності для готелей та ресторанів??, які планують організовувати послуги постійно, а не періодично з метою долучити додатковий дохід для закладу. Сьогодні  студенти ГРС-21, ГРС-22 вивчають кейтеринг на практичному занятті з навчальної дисципліни “Ресторанний кейтеринг”, ст.викладач Рибакова С.С. За новою освітньою програмою студенти 3 курсу вивчають навчальну дисципліну “Барна справа і організація роботи сомельє”, ст.викладач Рибакова С.С. Студенти з нетерпінням чекають наступних лекційних та практичних занять. Іноземна мова на першому курсі у студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа”. Онлайн чи не онлайн, а англійська за розкладом! І знову маркетологи онлайн. Проведення лекцій та вебінарів через онлайн платформи – справа не складна, а от чи можливо провести практичне заняття з маркетингу? Наша відповідь – Так! Пари з дисциплін Маркетингові дослідження для другого курсу та Маркетингове ціноутворення для третього курсу спеціальності «Маркетинг» відбулися успішно. Вирішуємо задачі, беремо активну участь у обговоренні, дискутуємо та ділимося результатом. До нас навіть завідувачка кафедри Наталія Карпенко завітала на пару ?? а що? Навіть дистанційно це можливо?Робота зі студентами он-лайн. Дистанційна лекція з навчальної дисципліни “Маркетингові комунікації” зі студентами денної форми навчання напряму підготовки “Маркетинг”.Обговорюємо засоби сучасних маркетингових комунікацій. Освітній процес триває. 07.10.2020 була проведена дистанційна лекція доцентом кафедри інженерії, обладнання та математики доц.Молчановою Н.Ю. з дисципліни “Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг” зі студентами гр. ПТЛ б-11. Під час лекції студенти ознайомилися з видами холодильного обладнання та особливостями будови. Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем ПУЕТПродовжуємо працювати в режимі он-лайн. Дистанційна лекція з навчальної дисципліни «Управління проектами (інформаційна підтримка в сфері публічних закупівель)» зі студентами заочної форми навчання освітньої програми «Публічні закупівлі». Надзвичайно приємно поспілкуватися у колі професіоналів! Серце – це кухня, мозок – управлінська складова, яка рахує і продумує. А душа – це сервіс. Та об’єднує ці три складові в один цільний “організм” – Концепція! Концепція розкриває ідею ресторану, описує всі складові його діяльності. 6.10.2020 р. студенти групи ГРС б-14 разом з доцентом кафедри ТХВРГ, к.т.н. Левченко Ю.В. в рамках дисципліни “Сучасні кулінарні тренди” вивчали інноваційні тренди та актуальні концепції ресторанного бізнесу в Україні та світі.Багато цікавої інформації, креативні ідеї, знання стратегій позиціонування меню, уміння визначати найперспективніші напрямки удосконалення діяльності закладів ресторанного господарства різних форматів, а головне натхнення для створення власних “Проектів Концепцій” – все це отримали студенти  на проведеному практичному занятті.Тож скоро чекайте креативні ідеї від “юних рестораторів”! Здобуваємо хімічну освіту онлайн з групами ЕМС б-11, ТТП б інт-11. Поки що лекція, але незабаром чекайте на серію лабораторних домашніх дослідів). 5.10.20-7.10.20 викладачем кафедри «Фінансів та банківської справи» к.е.н., доц. Соколовою А.М. було проведено заняття з дисциплін «Вступ до фаху. Фінанси, банківська справа страхування» для студентів 1 курсу та «Страхування» для студентів 3 та 1 інт курсів денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».Не зважаючи на дистанційну освіту в умовах карантину, студенти показали високий рівень готовності до продовження навчання та бажання до опанування компетентностями в рамках навчальних дисциплін.Приємно було розвіяти хвилювання першокурсників щодо труднощів навчання в умовах карантину. Тепер і вони знають, що ПУЕТ готовий до всіх викликів та випробувань!

БІЛЬШЕ НОВИН