Гастрофестиваль “Полтавська галушка 2021”
18 вересня 2021 року відбувся Міжнародний гастрофестиваль “Полтавська галушка 2021”, в якому взяли участь викладачі та студенти кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ.
Гостям свята ми запропонували скуштувати «Студентських галушок», в яких наші юні кулінари вклали свою молодечу жвавість, позитивний настрій та креатив! Відвідувачам готували пшеничні галушки за класичним рецептом, корисні гречано-пшеничні галушки, які віддавна були візитівкою Полтавщини, а також галушки, виготовлені з додаванням гарбузового та шпинатного пюре, які є джерелом каротинів, харчових волокон, вітамінів та мінералів.
Студенти 1 курсу спеціальності Харчові технології Дудинець Анна, Голуб Олександр, Молошний Максим, Панасенко Святослав, Енес Карина, В’язовська Неждана не лише частували бажаючих галушками з м’ясним та грибним соусом, а й встигли прийняти участь у конкурсах з ліплення галушок та виграти цінні подарунки. Було смачно та весело! Дякуємо організаторам за запрошення, а гостям – за численні позитивні відгуки!