Eng
128

Круглий стіл “Актуальні питання реформи шкільного харчування”

6 жовтня 2021 року об 1100 год. в аудиторії 302 відбудеться засідання круглого столу на тему: «Актуальні питання реформи шкільного харчування».

Програма заходу

11.00-11.15Відкриття заходу. Вітальні слова ректора університету
11.15-11.30Нові норми розробки меню для шкільного харчуванняQ&A сесія, відповіді експерта на питанняспікер: виконувачка обов’язків керівниці експертної групи з питань профілактики неінфекційних захворювань та формування здорового способу життя директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ Скапа Тетяна Володимирівна
11.30-11.50Заходи державного контролю при перевірці харчоблоківспікер: головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Катеренчук Н.М.
11.50-12.30Методичні настанови щодо застосування системи безпечності харчових продуктів у закладах освітиQ&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: директорка ННІ денної освіти, фундатор «Школи НАССР» Ткаченко А.С.
12.30-13.00Підхід до складання нового меню, технологічні карти, система погодження, рекомендоване меню. Кейс закладів освіти Котелевської ОТГ.Q&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: доцент кафедри ТХВРГ технології харчових виробництв і ресторанного господарства  Левченко Ю.В.
13.00-13.20Шляхи популяризації здорового харчування серед школярів та батьків.Q&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: старший викладач кафедри ТХВРГ Гередчук А.М.
13.20-13.50Шкільне харчування  і новий санітарний регламент для закладів загальної середньої освітиQ&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства Бородай А.Б.

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

БІЛЬШЕ НОВИН