128
Круглий стіл “Актуальні питання реформи шкільного харчування”
Програма заходу
11.00-11.15 | Відкриття заходу. Вітальні слова ректора університету |
11.15-11.30 | Нові норми розробки меню для шкільного харчуванняQ&A сесія, відповіді експерта на питанняспікер: виконувачка обов’язків керівниці експертної групи з питань профілактики неінфекційних захворювань та формування здорового способу життя директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ Скапа Тетяна Володимирівна |
11.30-11.50 | Заходи державного контролю при перевірці харчоблоківспікер: головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Катеренчук Н.М. |
11.50-12.30 | Методичні настанови щодо застосування системи безпечності харчових продуктів у закладах освітиQ&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: директорка ННІ денної освіти, фундатор «Школи НАССР» Ткаченко А.С. |
12.30-13.00 | Підхід до складання нового меню, технологічні карти, система погодження, рекомендоване меню. Кейс закладів освіти Котелевської ОТГ.Q&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: доцент кафедри ТХВРГ технології харчових виробництв і ресторанного господарства Левченко Ю.В. |
13.00-13.20 | Шляхи популяризації здорового харчування серед школярів та батьків.Q&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: старший викладач кафедри ТХВРГ Гередчук А.М. |
13.20-13.50 | Шкільне харчування і новий санітарний регламент для закладів загальної середньої освітиQ&A сесія, відповіді експерта на питання,спікер: доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства Бородай А.Б. |
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства