Eng
143

Курс “Основи кондитерської майстерності”

Багато хто з нас полюбляє солодощі, але мало хто замислюється наскільки це важка праця — створити те “солодке диво”.

Основний стереотип, що солодощі, зазвичай, випікають бабусі або мами. Але аж ніяк не молодь. Але часи змінюються і все більше молодих людей обирають цей фах. Практично на кожній вулиці є маленькі затишні кав’ярні, що мають свої кондитерські з крафтовими виробами. А в соціальні мережі майорять пропозиціями: “Торти на замовлення, солодкі сюрпризи, шоколадні майстерні, карамельний світ і т.ін.”

Учасники нашого тренінгу, йдучи на заняття, навіть не здогадувались, що “разом з нами ще й торт спечуть“!

На тренінгу учасники:

  • ознайомились з різними видами тіста та особливостями їх приготування;
  • отримали практичний досвід із приготування кондитерських виробів з бісквітного, заварного, пісочного, дріжджового, повітряного та тіста для кексів;
  • оволоділи практичними навичками із виготовлення цукрової маси, італійської та швейцарської меренги для створення оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів;
  • ознайомилися з особливостями приготування дріжджового тіста для здобних виробів, з рекомендаціями щодо правильності підбору рецептурних компонентів та температурних режимів;
  • вивчили основні правила приготування та декорування бенто тортів;
  • оволоділи практичним досвідом з приготування цукристих кондитерських виробів.

 ГО “Центр освіти дорослих Полтавщини” на базі Полтавського університету економіки і торгівлі #ПУЕТ по проєкту Допомога в реабілітації і налагодженні повноцінного життя для ВПО в Україні за підтримки SVA та уряду Японії продовжуємо підтримувати один одного, вдячні донорам за можливості, всій команді за роботу, а учасникам легкого старту в новій справі з професійними знаннями.

БІЛЬШЕ НОВИН