Майстер-клас із здорового кондитерського мистецтва: «Студенти опановують сучасні тренди»

13 березня на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства відбувся унікальний майстер-клас від бренд-шефа Chef University Руслана Вичерова.
Захід пройшов у рамках вивчення професійних дисциплін «Основи кондитерської справи» та «Технологія продукції ресторанного господарства», і був присвячений темі «Healthy food» десерти
Студенти спеціальності 181 Харчові технології освітніх програм «Ресторанні технології» та «Харчові технології та інженерія» мали змогу зануритися у світ корисних солодощів, відкриваючи для себе нові підходи у приготуванні десертів.
У програмі майстер-класу були представлені солодощі, створені на основі безглютенового борошна та з використанням цукрозамінників – справжній тренд у сфері здорового харчування.
Майбутні фахівці кондитерської справи освоїли технології приготування таких десертів:
- Безлактозний чізкейк «Кокос-фундук»
- Безглютеновий десерт з ванільним фростингом
- Кокосовий пиріг на рисовому борошні
- Трюфель з марципаном і малиною
Завершився майстер-клас не лише дегустацією вишуканих десертів, а й врученням сертифікатів учасникам.⠀
Сучасна кондитерська справа дедалі більше орієнтується на принципи раціонального харчування, і наші студенти впевнено крокують у ногу з цими трендами, здобуваючи цінний досвід для майбутньої професійної діяльності!





