Запрошуємо на зустріч щодо вступної кампанії в магістратуру
Запрошуємо студентів випускових курсів бакалаврату денної та заочної форм навчання на зустріч щодо вступної кампанії в магістратуру з відповідальним секретарем приймальної комісії Мироновим Денисом та директорами навчально-наукових інститутів Аліною Ткаченко і Віталіною Шимановською. Зустріч відбудеться 1 травня о 14.10 в ауд. 12 у змішаному форматі. До зустрічі можна приєднатися за посиланням: Click to start or […]
ПУЕТ ПІДТВЕРДИВ СВОЄ ЛІДЕРСТВО СЕРЕД ПРИВАТНИХ ЗВО УКРАЇНИ У МІЖНАРОДНОМУ РЕЙТИНГУ WEBOMETRICS RANKING OF WORLD’S UNIVERSITIES JANUARY 2025
Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Webometrics Ranking of World’s Universities January 2025. Згідно з результатами рейтингу Webometrics Ranking of World’s Universities January 2025 (Edition 2025.1.0 beta v2) Полтавський університет економіки і торгівлі посідає першу сходинку серед приватних закладів вищої освіти України. Січневе видання 2025 року включає майже 32 000 вищих навчальних закладів […]
Оновлено алгоритм отримання державних грантів на навчання
Шановні вступники 2024 року на освітній ступінь бакалавр, які вступили на денну форму навчання та мають право на отримання державного гранту на навчання! 13 вересня уряд ухвалив зміни до Постанови про реалізацію пілотного проєкту щодо надання державних грантів на здобуття вищої освіти. Важливо: критерії для надання державних грантів та їхні суми не змінюються. Відтепер оновлений […]
Отримайте кваліфіковану допомогу з отримання дублікатів документів про освіту: важлива інформація та контакти для звернень
З питань щодо замовлення дублікатів документів про вищу освіту (диплома або додатка до диплома). З питань щодо не відображення документів про вищу освіту в застосунку Дія звертатися
У ПУЕТ презентували основні трансформаційні зміни системи вищої освіти в Україні
Система вищої освіти в України нині перебуває в стані постійної трансформації. Йдеться насамперед про цифровізацію, запровадження міждисциплінарних освітніх програм та інтернаціоналізацію. Ці нововведення мають зробити освітній процес доступнішим, гнучкішим до вимог ринку праці та інтегрувати в наші заклади вищої освіти кращі світові практики. Яку модель розвитку обрати, які аспекти інституційної акредитації найактуальніші, новації у системі […]
Радіорепортаж про проект Надія Є!!!
На Українському радіо «Полтава» говорили про навчання молоді з ментальною інвалідністю в «Інтеграційно-адаптаційному курсі для людей з інвалідністю»
Ви переглядаете тег: Кафедра Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
Сьомий Полтавський кулінарний конкурс: свято майстерності, смаку й інновацій
Сьогодні кафедра технології харчових виробництв і ресторанного господарства урочисто відзначила День професійної майстерності. У межах святкування відбувся щорічний, вже сьомий, Полтавський кулінарний конкурс, який цього року вирізнявся особливою масштабністю — участь у ньому взяли вісім команд, що стало рекордом! Серед учасників — три команди з Полтавської області: м. Кременчук, смт Котельва та м Зіньків. Згідно […]
Запрошуємо на Свято професійної майстерності спеціальності Харчові технології!
ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИКЛАДАЧІ, АБІТУРІЄНТИ! Запрошуємо Вас на Свято професійної майстерності спеціальності Харчові технології! Дата проведення свята: 24.04. 2025 р.Час: 11.00-14.00 год.Місце: ПУЕТ, хол 2 пов. На Вас чекають презентації кулінарних шедеврів від учасників VIІ Полтавського кулінарного конкурсу та відомих шеф-кухарів міста, смачні дегустації та креативні гастрономічні локації, ярмарок і майстер-класи, інноваційні технології виготовлення їжі та багато розваг […]
Справжній смак Італії у стінах ПУЕТ: майстер-клас з приготування різото з грибами
18 квітня у Полтавському університеті економіки і торгівлі відбувся захоплюючий кулінарний майстер-клас у рамках міжнародного проєкту EuroEst 2025. Цього разу учасники мали унікальну можливість поринути у тонкощі італійської гастрономії та навчитися готувати один із найвідоміших національних шедеврів — різото з грибами та овочами. Під чуйним керівництвом Джанфранко Брешіа, студенти відкривали секрети вибору якісних інгредієнтів, опановували […]
Учнівська молодь Хорольської та Диканської громад відвідали ПУЕТ
Учнівська молодь закладів загальної середньої освіти Хорольської міської територіальної громади та Опорного закладу «Диканський ліцей імені М.В. Гоголя» Диканської громади взяли участь у Дні відкритих дверей Полтавського університету економіки і торгівлі. Гості мали унікальну можливість ознайомитись з сучасними освітніми програмами, міжнародними можливостями, освітнім середовищем університету: Навчально-науковим центром «STEAM – ХАБ ПУЕТ», високотехнологічними лабораторіями, навчальними кабінетами, […]
Магія кулінарії під час шкільних канікул
Нам дуже приємно, що магія кулінарного мистецтва так подобається молоді! Це була справжня кулінарна феєрія! 27 березня кафедра харчових виробництв і ресторанного господарства провела цікавий та смачний майстер-клас для учнів девʼятих та десятих класів ліцею 14 «Здоровʼя», які разом з класними керівниками Юлією Ступкою, Яніною Бліновою та Альбіною Косенко відвідали Полтавський університет економіки і торгівлі.⠀ […]
Майстер-клас із здорового кондитерського мистецтва: «Студенти опановують сучасні тренди»
13 березня на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства відбувся унікальний майстер-клас від бренд-шефа Chef University Руслана Вичерова. Захід пройшов у рамках вивчення професійних дисциплін «Основи кондитерської справи» та «Технологія продукції ресторанного господарства», і був присвячений темі «Healthy food» десерти Студенти спеціальності 181 Харчові технології освітніх програм «Ресторанні технології» та «Харчові технології та інженерія» […]
День відкритих дверей online з кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
До уваги студентів закладів фахової передвищої освіти! ПУЕТ запрошує на День відкритих дверей online з кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства 17.03.2025 на 12.00 Навчально-науковий інститут заочно-дистанційного навчання https://surl.li/udjzlc Тема: «Тренди ресторанного бізнесу та актуальні концепції» Долучайся за покликанням: https://us02web.zoom.us/j/81890608067?pwd=fL3dm50TaNDC9bxt5GKkynu3Oisjnh.1 Навчайся у найкращих!
Участь ПУЕТ у І Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Кухня Хмельниччини в гастрономічній культурі України: історія та сучасність»
21 лютого 2025 року академічна спільнота ПУЕТ взяла участь у спільній І Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Кухня Хмельниччини в гастрономічній культурі України: історія та сучасність», яка проходила на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту в онлайн форматі. Від імені керівництва та від себе особисто учасників, організаторів та гостей заходу привітала завідувач науково-організаційного відділу Полтавського університету економіки і […]
Захисти кваліфікаційних робіт освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
У період з 24 по 29 січня 2025 року відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». До захисту було допущено 47 здобувачів, серед яких 24 здобувачі денної форми освіти і 23 […]
Участь у зустрічі спільноти освітян Tech Educators Community
28 січня 2025 р. кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства взяла участь у зустрічі спільноти освітян Tech Educators Community, яка присвячена актуальним питанням дуальної освіти “Дуальна освіта — від ідеї до диплома”. Захід об’єднав представників закладів вищої освіти та бізнесу для обговорення ефективних моделей співпраці, що сприяють якісному підготуванню здобувачів вищої освіти. Обговорювали, як […]