Eng
TOP NEWS

ПУЕТ в п’ятірці кращих приватних закладів вищої освіти за оцінкою роботодавців

📌За рейтингом приватних закладів вищої освіти України від Всеукраїнського Об’єднання організацій роботодавців Полтавський університет економіки і торгівлі в п’ятірці кращих закладів вищої освіти, що надають вищу освіту за кошти фізичних та юридичних осіб. В основі узагальненого рейтингу врахована спільна робота академічної спільноти університету та її результативність за підсумками рейтингу «Scopus», «ТОП-200 Україна» та визнання від […]

668
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Ви переглядаете тег: Кафедра Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Вітаємо з перемогою в Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва

25-26 жовтня викладачі та студенти кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ приймали участь у Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва, де учасники зі всієї України змагались у 13 номінаціях в 2 вікових групах : юніори ( до 23 років ) та професіонали ( від 23 років ). Великою радістю та здобутком колективу стало визнання […]

60

Майстер-клас з фуд-флористики

У рамках Тижня кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства  ПУЕТ, для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся практичний майстер-клас з фуд-флористики – тобто створення композицій з квітів і фруктів. АНЖЕЛА БОРОДАЙ – доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства:  Сьогодні у нас тут 1 і 2 курси. Ми запропонували на вибір – створюватимемо […]

60

Майстер-клас з розпису пряників на тему – “Патріотичні мотиви”

23 жовтня на кафедру технології харчового виробництва та ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі завітали учні 10 та 11 класів Полтавської загальноосвітньої школи № 4. Вони взяли участь в майстер-класі з розпису пряників на тему – “Патріотичні мотиви”. Навчала дітей підбирати інгредієнти, кольори для художнього розпису смаколиків та готувати глазур майстер виробничого навчання Валентина […]

67

Гостьова лекція на тему:” Тарілка здорового харчування”

У рамках навчальної дисципліни “Food-коучинг у харчуванні” 4.10.2023 р. відбулася гостьова лекція від власниці жіночих фітнес-клубів FitCurves у Полтаві та спеціаліста зі здорового харчування (нутриціолога) Олександри Бейерлейн на тему:” Тарілка здорового харчування”. Пані Олександра розповіла про своє навчання, життєвий шлях, розвиток улюбленої справи. Під час лекції студенти спеціальності 181 Харчові технології почули цікаву інформацію про […]

68

Майстер-клас з виготовлення сирів

20 вересня 2023 р. у рамках дисциплін “Крафтові технології ” та “Харчові технології” відбувся практичний майстер-клас з виготовлення сирів групи Pasta Fillatta, під час якого студенти спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом доцентки кафедри Гередчук А.М. розібрали асортимент сичугових сирів та особливості їх виробництва, а разом з майстринею сироварної справи Кісельовою Ю.В. виготовили моцареллу. Також […]

56

Майстер-клас з виготовлення зефірних квітів

12 квітня 2023 року на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства #ПУЕТ відбувся майстер-клас з виготовлення зефірних квітів для оздоблення Великодніх пасочок. Високу майстерність в зефірній флористиці демонструвала студентка 3 курсу групи ХТІ б-31 Юлія Подойнік! Завдяки наявності в нашому університеті високотехнологічних аудиторій, до заходу змогли долучитися більше 20 учасників в офлайн та більше […]

62