Міжнародне професійне стажування у сфері харчової промисловості

Шипік Сергій, магістрант спеціальності «Харчові технології», є одним із активних учасників міжнародних професійних стажувань. Він встиг побувати в Туреччині, Болгарії, а у грудні 2020 року поїхав до Німеччини проходити тримісячне стажування в галузі харчової промисловості з виробництва напівфабрикатів.
Фахівці підприємств харчової промисловості формують продовольчу безпеку країни, забезпечуючи населення життєво необхідними продуктами. Фахівці цієї спеціальності є особливо затребуваними як на вітчизняному, так і закордонному ринках праці. Вони беруть участь у розробці технологій харчових продуктів із використанням найновіших інформаційно-програмних засобів, здійснюють аналіз ризиків виробничого процесу.
ПУЕТ вдячний ТОВ «ПРОФІТІМ» за організацію Програми стажування в Німеччині. Завдяки їй наші студенти можуть використовувати професійно-орієнтовані знання й практичні навички з фундаментальних дисциплін у технологічних процесах харчової промисловості за кордоном.
У лютому 2021 року ще четверо студенток ПУЕТ поїхали в Німеччину проходити професійне стажування, оформивши перед від’їздом індивідуальний графік освітнього процесу, завдяки якому програма стажування не буде перешкоджати їхньому навчанню.
14 березня Сергій вже повернувся до України. Оскільки гаджетами користуватися на робочому місці заборонено, студент із радістю поділився з нами фото і відео свого дозвілля.
Бажаємо нашим ПУЕТівцям успіху та нових звершень. Dream big!