38
Наші студенти постійно удосконалюють практичні навички на аудиторних заняттях та професійному стажуванні
Свої вміння студенти 2-4 курсів спеціальності 181 Харчові технології продемонстрували також під час здачі на розряд. Професійною комісією викладачів було оцінено розуміння студентами правил виготовлення напівфабрикатів і теплової обробки сировини, прийомів та послідовність технологічних операцій, принципів роботи обладнання та використання інвентарю, особливості приготування різних груп кулінарної та кондитерської продукції, смакові якості виготовлених страв та естетичне оформлення подачі. Усі студенти продемонстрували хороші знання, а страви приємно здивували усіх членів комісії. За результатами всім студентам було присвоєно ІV розряд кухаря-кондитера. Вітаємо учасників та бажаємо подальших успіхів.