Eng
200

Наші випускники тренінгу «Піцайоло»

Друзі знайомимо Вас з нашими випускниками тренінгу «Піцайоло». Завершили навчання дві групи.

Слухачі набули відповідних теоретичних знань і практичних навичок з питань: історії піци, її видів і асортименту; технологічних особливостей основної і додаткової сировини, що використовується для приготування піци згідно зі стандартом Асоціації VPN (Verace pizza napoletana) і сировини українського виробництва; технології опарного і безопарного дріжджового тіста, яка прийнята в Україні, відмінність вітчизняної технології дріжджового тіста від європейської, в тому числі і технології дріжджового тіста для піци згідно зі стандартом Асоціації VPN (Verace pizza napoletana); приготування соусів і начинок для піци; параметрів випікання піци в залежності від характеристик обладнання.

На практичних заняттях вивчили: особливості технології тіста з використанням різних видів борошна на прикладі виготовлення фокаччі, піц «Маринара», «Маргарита», «Б̓янка» за адаптованими рецептурами; особливості технології тіста відкладеного холодного бродіння, на прикладі виготовлення піц «Маргарита»«Б̓янка»«Капрічоза»«Пепероні» за адаптованими рецептурами.

ГО “Центр освіти дорослих Полтавщини” на базі Полтавський університет економіки і торгівлі #ПУЕТ по проєкту Допомога в реабілітації і налагодженні повноцінного життя для ВПО в Україні за підтримки SVA та уряду Японії вітають наших випускників та бажають творчих вершин.

Детальніше

БІЛЬШЕ НОВИН