Невтомно працюємо за дистанційними технологіями
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
1. «25.11.2020 року відбулася лекція із навчальної дисципліни «Якість обслуговування в готелях і ресторанах» для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, ОП «Готельно-ресторанна справа». Студенти групи ГРС б-43 на практичному занятті опановували навчальну дисципліну «Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії» (викладачка – к. т. н., доцентка Рогова Н.В.)»
2. «25.11.2020 року було проведено практичне заняття із навчальної дисципліни «Основи готельної індустрії» на тему «Характеристика лікувально-оздоровчих підприємств готельного господарства» для студентів групи ГРС б-11 (викладачка – д. т. н., професор Капліна Тетяна Вікторівна).»
Кафедра ділової іноземної мови
1. «25.11.2020 року, 1-2 пари «Вступ до перекладознавства», лекція і практичне заняття у групі Філ б-21 із теми «Проблеми оцінки якості перекладу».»
2. Практичне заняття із вибіркової дисципліни «Англійська мова бізнесу» у групах МВ МБ англ-21, МВ МБ англ-31. Сьогодні працювали із фразовими дієсловами та особливостями їх вживання у мові бізнесу. Тема для обговорення та презентацій – «Basic Entry Decisions».»
3. «На практичному занятті із вибіркової дисципліни «Англійська мова (В2)» студенти груп ДЗВ б 5-61 та ДЗВ б 5-62 працювали над вдосконаленням навичок говоріння, читання, письма. Наша тема – «The billionaire and philanthropist».»
4. «25 листопада, на занятті з іноземної мови, студенти груп Т мб-11, Т б-11 та ПТЛ б-11 розглянули тему «Great ideas!». Вивчали нову лексику та покращували навички аудіювання. Студенти групи ГРС б-23 розпочали тему «Hotel Bars». А на занятті із дисципліни «Іноземна мова у готельно-ресторанній справі» студенти групи ГРС б-31 продовжили розглядати тему «Hotel Restaurants», приділивши особливу увагу розвитку усного мовлення.»
5. «Продовжуємо вивчати іноземну мову дистанційно разом зі студентами групи ГРС б-22. Тема заняття «Hotel Restaurants».»
6. «Надзвичайно цікава дискусія зі студентками групи ГРС б-32 на тему «If at first you don’t succeed..» на занятті з «Іноземної мови в готельно-ресторанній справі».»
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
1. «Кава – найпопулярніший напій у світі. Щорічно людство випиває 400 мільярдів чашок кави. Прослухавши курс лекцій ст. викладачки кафедри ТХВРГ ПУЕТ Гередчук Аліни Михайлівни «Технологія харчоконцентратів: Технологія натуральної смаженої та розчинної кави» студенти груп ХТІ б-31 та ХТІ РТ б-31 вивчили особливості різних способів виробництва цього ароматного напою та вимоги нормативних документів до його якості. І дехто зі студентів став ще на крок ближче до здійснення мрії – відкриття власної кав’ярні. А ми, викладачі, ні трохи не сумніваємося у ВАС, наші дорогі студенти»
2. «Сьогодні ми ледь встигаємо стежити за тим, як стрімко розвивається тема здорового способу життя та здорового харчування. З’являються все нові продукти, які обіцяють зробити нас вічно молодими та здоровими, а ресторани пропонують все нові варіанти «здорових» страв і напоїв. Тож і майбутні ресторатори – студенти груп ГРС б-12 та ГРС б-13, на практичному занятті із дисципліни «Сучасні кулінарні тренди» вивчали основи збалансованого харчування та отримали навички з розрахунку величини добових енерговитрат та потреб в основних харчових речовинах. Кожен студент, під керівництвом ст. викл. Гередчук А. М., підібрав індивідуальне раціональне меню згідно свого режиму харчування та розрахував його калорійність і харчову цінність.»
3. «Викладачам кафедри ТХВРГ пощастило працювати із цілеспрямованими та креативними студентами-магістрами! Вони мають цікаві ідеї, які реалізують у актуальних науково-технічних проєктах. Тож особливу зацікавленість студенти груп ТРГ ПВ м-21 та ТРГ ПВ м лис-21 виявили до лекції «Оформлення права на об’єкти інтелектуальної власності», прочитану професоркою Хомич Галиною Панасівною 24 листопада 2020 р., у рамках навчальної дисципліни «Інтелектуальна власність». Дана тема є актуальною, адже охорона інтелектуальної власності сприяє використанню досягнень та подальшому розвитку винахідницьких і творчих талантів інженерів-технологів, підтримує та зберігає національний потенціал України у сфері інтелектуальної діяльності.»
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи
1. «Студенти групи БТ б-21 спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» продовжують вивчати еволюцію органічного світу, виникнення і розвиток життя на Землі. Сьогодні поговорили про основні події історії життя на Землі, проаналізували геохронологічну шкалу. Дисципліна – «Загальна біологія». Викладачка – доцентка кафедри ТБЕМС Флока Людмила»