Підсумкова атестація у студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
15−19 червня 2020 р. у студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітня програма «Готельно-ресторанна справа» проходила підсумкова атестація з присвоєнням кваліфікації – бакалавра з готельно-ресторанної справи .
Екзаменаційна комісія працювала у складі: голови Ганзі Олександра Івановича, голови правління Диканської райспоживспілки спілки споживчих товариств «Споживспілка Полтавської області» та членів комісії: Капліної Тетяни Вікторівни, завідувачки кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, д.т.н., проф; Карпенка Віктора Дмитровича, заступника декана факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, доцента кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, к.е.н., доц.
Підсумкова атестація успішно пройшла за допомогою навчальної платформи Moodle в дистанційному режимі.
Бажаємо випускникам успіхів у подальших починаннях та чекаємо в альма-матер для продовження навчання за ступенем магістра!!!