Підведення підсумків онлайн-конкурсу на найкращу паску “Фестиваль паски 2020”
Дорогі друзі! Нарешті настав час підвести підсумки онлайн-конкурсу на найкращу паску “Фестиваль паски 2020”, який проходив у #ПУЕТ під хештегом #ПУЕТова_пасочка!
В першу чергу, з радістю хочеться зазначити, що мета цього заходу була досягнута! Адже проєкт об’єднав студентів та викладачів, співробітників університету та усіх наших друзів задля популяризації українських традицій та сповнення сердець світлою надією, що так важливо у цей час! Тож у Великодні дні сторінки #ПУЕТ замайоріли різнобарвними мальовничими смаколиками та наповнилися щирими і позитивними відгуками!
Хочемо подякувати усім учасникам, які долучилися до конкурсного марафону! Зокрема студентам факультету ХТГРТБ Тюленевій Дарині, Іванченко Ірині, Тільній Ользі, Галушці Анастасії та Скрипник Анастасії! Велику вдячність висловлюємо і співробітникам університету, які також порадували нас своїми вишуканими пасочками: Гаркуші С. В., Ткаченко А. С., Котляр М. С., Степановій Л. В., Шарі С. О., Наконечній Ю. Г.
Слід відмітити, що абсолютно усі конкурсанти презентували неймовірно гарні та якісно виготовлені пасочки. Тому визначити переможців для членів журі було не просто! Комісія оцінювала усі деталі: довершеність рецептури та складність технології приготування, чіткість та повнота опису рецептури, інноваційний та творчий підхід, зовнішній вигляд, розміри, колір скоринки та м’якушу, пористість, оздоблення, наявність фото- і відеозвіту, а також «родинна» участь у створенні пасхальних шедеврів! Враховували також кількість набраних вподобайок на сторінці #ПУЕТ у Фейсбук.
Кожен член журі мав своїх фаворитів, оскільки декому до вподоби традиційні рецепти, а декому сучасні інтерпретації. Кожен мав свої уподобання щодо оздоблення та презентації випічки. Проте усі одностайно дуже шкодували, що не мали змоги скуштувати вироби!)))
Отже, у результаті неймовірно жаркої дискусії та бального оцінювання, було визначено наступних переможців серед студентів:
1 місце – Іванченко Ірина;
2 місце – Скрипник Анастасія;
3 місце – Тільна Ольга.
Серед співробітників ситуація склалася цікавіше!))) Однакову максимальну кількість балів набрали два конкурсанти! Тому призові місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Ткаченко А. С. та Наконечна Ю. Г.;
2 місце – Шара С. О.;
3 місце – Гаркуша С. В.
Переможців буде нагороджено подяками та сувенірною продукцією! А студентці гр. ХТІ б-11 Іванченко Ірині вирішено присвоїти ІІІ розряд кондитера за неймовірно оригінальну пасочку з рідкою начинкою! Щиро вітаємо усіх призерів та сподіваємося на скорішу зустріч у дружньому колі #ПУЕТ!