86
Підвищили кваліфікацію викладачі кафедри Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Викладачі кафедри ТХВРГ постійно підвищують кваліфікацію, тож нещодавно пройшли виробниче стажування на підприємстві ТОВ “Пирятинський делікатес”, яке є одним з лідерів виробництва високоякісних напівфабрикатів Полтавщини.
Підприємство має сучасні технологічні лінії з виробництва заморожених продуктів для швидкого приготування: пельмені, млинці, котлети і страви з м’ясного фаршу, голубці, чебуреки, пиріжки, сирники, готові страви в реторт-пакетах, продукцію за технологією су-від. Підприємство має 7 виробничих цехів, цех пакування продукції і сертифіковану лабораторію.
Щиро дякуємо керівництву за співпрацю та бажаємо процвітання!