23
Продовжуємо навчання з упровадження системи НАССР на підприємствах споживчої кооперації
Минулого тижня у Запоріжжі відбувся черговий дводенний тренінг «Упровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів» для працівників Запорізької облспоживспілки. Відкрив захід голова правління Спілки споживчих товариств Запорізької області Бондаренко Олег Степанович. Він наголосив важливість питання впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах споживчої кооперації й нагадав про персональну відповідальність кожного оператора ринку харчових продуктів.
Слухачі тренінгу ознайомилися з питаннями законодавства у галузі безпечності харчових продуктів, а також практично розглянули алгоритм упровадження системи НАССР на підприємствах громадського харчування, виробництва та сфери торгівлі.