Продовжуємо навчання за дистанційними технологіями!
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
1. «24.11.2020 року доценткою кафедри Роговою Н.В. було проведено практичні заняття для студентів групи ГРС б-41 із дисципліни «Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії», для груп ГРС б-34, ГРС б інт -31 – «Якість обслуговування в готелях і ресторанах».»
2. «24.11.2020 року було проведено практичні заняття із навчальної дисципліни «Основи готельної індустрії» для академічних груп ГРС б-11 мб, ГРС б-13, ГРС б-15, ГРС б анг-11. Для студентів ІІ курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, ОП «Готельно-ресторанна справа» групи ГРС б-22 проведено практичні заняття із навчальної дисципліни «Фронт-офіс», асистентка – Дудник С.О.»
Кафедра ділової іноземної мови
1. «25 листопада плідно попрацювали зі студентами груп МЕВ МБ б-11, МЕ б-11, МСМТ б-11.»
2. «На практичному занятті із вибіркової дисципліни «Англійська мова (В2)» студенти груп ДЗВ б 5-61 та ДЗВ б 5-62 поглиблювали знання англійської мови та вдосконалювали свої навички та вміння говорити.»
3. «24 листопада студенти групи ГРС б-24 розглянули тему «Hotel Restaurants». Говорили про особливості управління такими закладами. А зі студентами першого курсу (групи Т мб-11, Т б-11 та ПТЛ б-11) працювали над розділом Revision, після проходження якого, проаналізували наші досягнення та виділили теми, які потребують уваги.»
4. «Продовжуємо вивчати фонетику онлайн разом із групою ФІЛ б-11, викладачка – Кришталь А.М.»
Кафедра міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин
1. «Багато чого не зробиш, поки не вивчишся. Але багато треба зробити, щоб навчитись. (Конфуцій)»
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
1. «Здоров’я – це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото! Ваше здоров’я – це те, що визначає тривалість та якість життя! І дуже приємно, що сьогодні бути здоровим – МОДНО. Молодь активно долучається до здорового способу життя та все більше цікавиться принципами здорового харчування! Студенти спеціальності «Харчові технології» груп ХТІ б інт-41 та ХТІ б інт бер-43 сьогодні також були «в темі», адже на занятті із дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів» д. т. н, доценткою Тюріковою І.С. розкрито загальні принципи здорового харчування, основи раціонального харчування для студентів, головні секрети ресторанів швидкого харчування та ще багато цікавого!»
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи
1. «Іноземні студенти спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» почали вивчати вчення про біосферу, спочатку обговорили екосистеми планети та їх особливості. Дисципліна – «Загальна біологія». Викладачка – доцентка кафедри ТБЕМС Флока Людмила.»
2. «Вивчали із студентами групи БТ б-31 спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» особливості виробництва молока та молочних товарів в Україні та світі. Хоч і дистанційно, але провели дослідження якості вітчизняного молока. Дисципліна – «Органічне виробництво та еко-продукти». Викладачка – доцентка кафедри ТБЕМС Флока Людмила.»