Продовжуємо навчатись та працювати дистанційно!
За новою освітньою програмою, студенти 1 курсу вивчають навчальні дисципліни циклу професійної та практичної підготовки. Студенти групи ГРС-11 плідно працюють на практичному занятті з дисципліни “Основи готельної індустрії”, викладач д.т.н., професор Капліна Т. В.
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи ПУЕТ
Натхненно працюємо над вивченням англійської мови зі студентами груп МЕВ МБ б – 11, МЕ б – 11, МСМТ б – 11. Викл. Царенко В.М.
Кафедра діової іноземної мови працює онлайн. Засідання та наради теж проводяться онлайн. Усім здоров’я та гарного настрою!! Stay healthy!
Кафедра ділової іноземної мови Полтавського університету економіки і торгів
Непереборні обставини часу вимагають самоізоляції та усамітнення, але в ПУЕТ кафедра інженерії обладнання та математики впевнено долає виклики карантину та в повному обсязі проводить навчальні заняття.
Доценти Бичков Я.М. та Кошова О.П. за роботою.
«Тренінг: вступ до фаху» у маркетологів онлайн
Чи можливо організувати виїзне заняття на виробництво в умовах карантину?Звісно, що можливо все, але…
Сьогодні була перша спроба проведення такого формату заняття під час карантину. Ми побачили свої помилки з точки зору технічної організації процесу, зробили висновки, врахуємо! Дякуємо студентам першого курсу за витримку та розуміння та цікавість до ТОВ «Системи модернізації складів». Наступні заняття зробимо більш яскраві.
Кафедра Маркетингу ПУЕТ
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем ПУЕТ
Практичне заняття з побудови моделі оптимізації структури виробництва в групі МЕН МІР – 21!
Кафедра економічної кібернетики,бізнес-економіки та інформаційних систем
Викладачі та студенти-магістранти кафедри педагогіки та суспільних наук продовжують свою роботу в умовах карантинних обмежень.
Сучасний світ регулярно підкидає нам нові виклики, тож дедалі актуальнішою стає навичка вміти швидко пристосовуватися до змін і бути гнучким. Для сфери освіти це питання особливо актуальне. Карантин у вишах і потреба миттєво перейти на дистанційне навчання – це насправді серйозний виклик для української системи вищої освіти. Але кожна проблема – це нові можливості й гарний привід, щоб нарешті почати робити те, що давно потрібно було зробити.
Студенти І курсу Навчально-наукового Інституту бізнесу та сучасних технологій ПУЕТ успішно продовжують вивчати курс «Історія українського державотворення» та «Історія торгівлі» дистанційно. Вони мають змогу слухати лекції та обговорювати питання семінарських занять з д.і.н., проф., завідувачем кафедри педагогіки та суспільних наук І.М. Петренко.
Студенти-магістранти освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи» Навчально-наукового інституту харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успішно проводять навчання з викладачами в умовах дистанційного навчання, складають заліки та іспити.
Кафедра педагогіки та суспільних наук ВНЗ Укоопспілки ПУЕТ
06.10. 2020 доцентом кафедри фінансів та банківської справи ПУЕТ Прасоловою С.П. було проведено лекцію заняття в режимі відеозв’язку для студентів груп ФКб-41 та ФКб-21 інт денної форми навчання (присутні 4 студентів, фото 1) з навчальної дисципліни “Банківська справа” та практичне заняття для студентів групи ОАб-11 денної форми навчання (присутні 2 студенти, фото 2,3) з навчальної дисципліни “Фінанси, гроші та кредит”.
Чи любите Ви молоко?!
Це продукт займає особливе місце в харчовому раціоні людини. Проте, важливо обрати якісне молоко та дотримуватися сучасних рекомендацій до його споживання!
Студенти груп ХТІ б-31 та ХТІ РТ б-31 сьогодні прослухали лекцію “Технологія виробництва питного молока. Сучасні аспекти підвищення якості молока”, яку читала ст. викл., к.т.н. Гередчук А.М. в рамках дисципліни “Харчові технології”.
На лекції студенти дізналися не лише особливості технології молока, а й сучасні тенденції організації високотехнологічного виробництва молочної продукції (“Розумна ферма”, “Безконтактна ферма”) в Україна та світі, інноваційний асортимент молока та найбільш актуальні тренди та наукові розробки упакування продукції молочної галузі!
Якщо Вам цікаво, як обрати якісне молоко, що таке “молоко А2”, “розумна кришка”, “датчики свіжості молока”, “активна упаковка” – ласкаво просимо завітати на кафедру технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ! Завжди раді новим знайомствам!)
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства.