Продовжуємо пропагувати реформу шкільного харчування
Днями директорка інституту денної освіти Аліна Ткаченко та викладачі кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Аліна Гередчук і Юлія Наконечна завітали до Соколовобалківського ЗЗСО з метою профорієнтації та промоції здорового харчування серед дітей. Юлія Наконечна розповіла про харчові продукти, що містять харчові добавки, пограла з учнями в гру, де треба було відгадати продукт за складом, розповіла як правильно розшифровувати добавки з індексом “Е”. Аліна Гередчук провела майстер-клас з молекулярної кухні – готували десерт у вигляді яєшні.
Профорієнтація – це не лише презентація університету, а ще й суспільно корисна і важлива справа. Реформуємо шкільне харчування, пропагуємо здоровий спосіб життя та змінюємо Україну на краще разом!