Eng
66

Реалізуємо проєкт «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»

Координаторка проєкту  «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)», директорка інституту бізнесу та  сучасних технологій  Аліна Ткаченко  та директорка міжнародного науково-освітнього центру  Юлія Перегуда взяли участь у першій зустрічі  проєкту Jean Monnet 2020 для переможців.

З огляду на ситауцію, викликану COVID-19, зустріч відбулася онлайн. На ній були присутні координатори проєктів  даного напрямку з усього світу.

На зустрічі виступив Хосе-Лоренцо Валлес, представник    Виконавчого  Агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури. Він розповів, що цього року отримано 1447 заявок, що відповідають вимогам, а   360 отримали фінансування.

Головна мета заходу – ознайомити представників команд із особливостями реалізації проєктів Жан Моне, надати консультації з поточних питань та налагодити співпрацю з координаторами.

Під час зустрічі, що тривала з були охоплені такі питання, як: ключові аспекти управління грантом, роз’яснення положень грантової угоди, робота з додатками до угоди, електронне звітування, зобов’язання щодо візуалізації, зменшення гранту (штрафи), діяльність в умовах пандемії Covid19, поширення результатів на платформі результатів проєктів Європейського Союзу, інформація про успішні практики тощо.

У другій половині зустрічі учасники працювали в 7-ми паралельних віртуальних сесіях, де були продемонстровані практичні кейси щодо управління грантом, а також отримані відповіді на поставлені запитання.

БІЛЬШЕ НОВИН