Смак та вина Полтавщини. Місцевих виробників запрошують долучитися до проєкту.
Днями доцентка Полтавського університету економіки й торгівлі, викладачка дисциплін туристичного профілю Барибіна Яніна об’єднала локальних виробників харчових продуктів, власників садиб, рестораторів та готельєрів Полтавщини на платформі Міжнародної конференції «Дороги вина та смаку України: досвід розбудови, виклики та партнерська взаємодія». Конференція стала підсумком роботи Проєкту Європейського Союзу «Підтримка систем географічних зазначень в Україні» (Компонент 4 «Rural development project planned with the aim to bringing tourism to the regions and launching marketing strategies for new markets»). Завдяки підтримці Проекту Європейського Союзу «Підтримка систем географічних зазначень в Україні» та спільноти Слоу Фуд протягом 3х років досягнуто безпрецедентного результату по створенню регіональних винних і гастрономічних туристичних маршрутів – Доріг вина і смаку Бесарабії, Закарпаття, Херсонщини та закладено основи для розвитку Доріг Слобожанщини, Чернігівщини, Київщини. Детальніше