Співпраця ПУЕТ з Національною асоціацією громадського харчування
25 січня на базі офісу відбулась зустріч очільників ОВА Полтави, представників провідних ЗВО міста та провідних технологів у галузі харчування з фахівцями Національної асоціації громадського харчування стосовно питань моделі організації харчування в освітніх та інших соціальних закладах області. Відверто кажучи, слово «зустріч» не відображає всього масштабу проведеного заходу, тому що в процесі роботи було проведено презентацію самої суперсучасної моделі організації харчування, майстер-клас з використання технологічного обладнання, створеного на основі останніх світових наукових досягнень, дегустація смакових якостей страв, приготованих за пропонованою технологією, технологічне оснащення, що забезпечує повний цикл якісного та повноцінного харчування в освітніх та інших соціальних закладах.
Університет, у складі робочої групи ОВА, представляв доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Ярослав Бичков.