Eng
53

Відбувся відбірковий тур для участі в V Полтавському кулінарному конкурсі

23 лютого 2021 р. на кафедрі ТХВРГ відбувся відбірковий тур для участі в V Полтавському кулінарному конкурсі, який планується 8 квітня 2021 року.

У відборі брали участь 20 студентів з I-IV курсів. Юні кулінари готували складні та відомі страви, такі як “Тар-тар із лосося в томатній плівці”, “Стейк Шаляпін”, “Риба конфі”, “Мус з птиці”, “Тірамісу”, “Тарт татен” “Шоколадні трюфелі”. За результатами, учасникам було підвищено або присвоєно розряд кухаря чи кондитера.

Особливо хочеться розповісти про Усманова Артема, Михайлову Анастасію, Іванченко Ірину, Черепанову Картину, Бондара Івана та Гмирянського Ростислава, бо ці студенти показали високу майстерність та креативність у приготуванні страв.

Також ці студенти включені до складу команд університету для участі в кулінарному конкурсі. Тож бажаємо подальших успіхів та перемог!

1746
БІЛЬШЕ НОВИН