52
Вже розпочались новорічні свята та полтавці активно купують солодощі, репортаж на тему: «Цукерки на свята» з Ткаченко Аліною
Вже розпочались новорічні свята та полтавці активно купують солодощі, тому 24 грудня вийшов репортаж на тему: «Цукерки на свята», у якому Ткаченко Аліна, к. т. н., доцент кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи, допомогла глядачам правильно обирати цукерки.
“Перш за все, натуральна цукерка буде танути в роті, бо температура плавлення какао масла 32 градуси за Цельсієм, а рослинні жири будуть утворювати ніби пластилін. Окрім того, якщо поверхня цукерок матова, це означає, що була додана соєва олія. Ну і справжній шоколад він зазвичай хрустить, коли ми його кусаємо”, – розповіла товарознавиця Аліна Ткаченко.